2013. augusztus 15., csütörtök

Garnier sminklemosó tej rózsa kivonattal TESZT

Sziasztok lányok!

Nagy nehezen elhasználtam a kallos szemfesték lemosóját. A végére már nem is csípett annyira, viszont az olajos érzet megmaradt.

Ebben a köztes időben törlőkendővel mostam le a sminkemet. Azonban az nagyon ragacsos érzetet hagyott maga után. Szóval keresnem kellett mást. Aztán beugrott, hogy Gabica még említette is anno ezt a sminklemosót.


Így találtam rá a Garnier sminklemosó tejére, ami rózsa kivonatot tartalmaz. 200 ml-t kaptam 1000 Ft-ért. Aranyos csomagolás. :) A kupakja jól záródik, talán túl jól is. 




Illatra semmi extra, kellemes nem túl erős, hivalkodó illat. Színre pedig nagyon halvány rózsaszín. Általában 1 borsónyit nyomok ki és ez ketté választva elég a két szememre. És még egy az arcomra.


Fontos szempont volt, hogy érzékeny-száraz bőrre ajánlják, hisz mint tudjátok reggel 7-től, este 10-ig kontaktlencsét és sminket viselek, ami eléggé megterhelő a szememnek és a szemkörnyéknek.
Nem szeretem, ha utána túl olajos a bőr, amit még külön kéne lemosni.

Szóval a szemem 15 óra smink és kontaktlencse kombó után így nézett ki: 




A flakonon is írják, hogy nem kell dörzsölni, csak párszor áttörölni. És ez így is van. 2x-3x áthúzom a szememen, majd alul is egyszer. És az eredmény egy csupasz szemecske. Nem csíp. Nem irritál. A maradék krém gyorsan beszívódik és finom puha marad a bőr is. Nem hagy zsíros érzetet se. Leírás szerint leszedi a vízálló sminket is, hát tegnap olyan gyönyörűen leszedte a Catrice szemhéjtust, hogy az hihetetlen. :)

De, mert mindig van egy de. Nem tudom, hogy ennek tudható-e be (nem hiszem), de sokszor marad 1-2 szempilla a vattakorongon és arra gyanakszom, hogy lehet tovább használtam a kelleténél szempillaspirálomat, vagy csak hogy sokáig van fent a sminkem. 

És az utána kép:



Ha megnézitek, hogy a Kallos után milyen volt a szemem, akkor fényévek vannak közöttük. :)

Igazából pontozni nem szeretnék. Magával ragadott és ha ezt nyújtja végig, márpedig mért ne tenné, akkor valószínűleg újra fogom venni. :) 



♥ Nektek is szimpatikus ez a sminklemosó? Kipróbáljátok? ♥

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése