2013. augusztus 16., péntek

A barátom szülinapja.

Sziasztok!

Mikor ezt olvassátok, mi pont a dumaszínházban fogunk ülni. :)


Tavaly alacsony költségvetésű szülinapja volt a páromnak, csak egy torta és egy kis apróság. 
Szóval szerettem volna bepótolni ezt idén, éppen ezért már időben elkezdtem gyűjtögetni, szerencsére a hetente félrerakott 1000 Ft-ok bejöttek. :) 

Első körben kapott egy pólót, aki ismeri az Agymenőket, vagyis a The Big Bang Theory-t, annak nem lesz meglepetés ez a felirat. Ezt egy aukciós portálról rendeltem, kb. annyiba került, mint egy bolti póló.Kapott még egy bőr pénztárcát, mert az előző olyan volt, mint egy legyező már. :) Arról sajnos nincsen kép, majd lehet updatelni fogom, mert így túl feltűnő lenne. :)

Illetve már régóta szeretett volna az ágyunk mellé egy ilyen külön felkapcsolhatós lámpát. És az IKEA-ban találtam is potom 2500 Ft-ért + izzó, de az se volt drága. A kislámpás része hajlíthatós. És akkor amiről nem tud, hogy dumaszínházba megyünk. Azt mondom neki, hogy menjünk el sétálni este és öltözzön csinosan, hátha beülünk valahová enni, miközben minket már várnak hogy egy vacsorával egybekötött stand up comedy-t üljünk végig. Az előadók: Beliczai, Felméri és KAP. A Poén platni menüt kértem. Szerintem igazán meg fog lepődni. :) Persze kap majd egy tortát is, fekete-erdőset, mert az a kedvence. ♥ Ti örülnétek egy ilyen meglepinek? Szeretitek a Stand up comedy-t? Ki a kedvencetek? ♥ 

4 megjegyzés:

 1. Boldog Szülinapot a Párodnak! :)
  Nagyon jó kis meglepetéseket találtál ki neki :)
  Szeretem én is a Stand Up-ot, őket mind szeretem akikre mentek, de az abszolút favorit a Kőhalmi :) Jó ünneplést :)

  VálaszTörlés
 2. Igazából csupa olyan dolgot vettél neki amit vagy szeret, vagy szüksége van rá, így rosszul nem sülhet el. :) A kis meglepetés valami isteni, eszméletlen örülnék egy stand up előadásnak vacsival. Telitalálat szerintem! Boldog szülinapot neki és nektek meg még sok boldogságot együtt!:)

  VálaszTörlés
 3. Én imádnám ezt a meglepit, pláne, hogy két kedvencem is lesz akkor, mondjuk, bárki lépne fel, nem húznám a számat.
  Imádom a stand up comedy-t.
  Kedvencem: Kőhalmi, KAP, Hadházi, Kiss Ádám, Dombóvári és az Aranyosi. Páromnak még a Rekopp is bejön! :)

  VálaszTörlés
 4. Boldog szülinapot a párodnak! :)
  Nagyon jó ajándékokat vettél neki, látszik hogy figyeltél rá :) Az utolsó egy hatalmas meglepi még én is örülnék ha egy ilyet kapnék :)

  VálaszTörlés