2014. november 30., vasárnap

To be continued

Sziasztok!

Nagyon eltűntem mostanában, több mint egy hónap kihagyás után jelentkezem. Szerettem volna egy kicsit eltűnni a világ elől. 

Nagyon megviselt az egyetem miatti stressz, annyira, hogy majdnem ott is hagytam, képes lettem volna 2,5 évet kidobni a kukába. Gondolkodnom kellett, hogy mit is akarok igazán magamtól, az élettől. Nem találtam önmagamat, még most se érzem teljesnek magamat. Kicsit letargiába estem, egész nap mackóban ültem volna. Sokat sírtam, mert féltem csalódást okozok másoknak, akik bíztak bennem. Végül úgy döntöttem maradok, nem váltok.

A másik ok, amiért eltűntem az a PCOS és az életmódváltás volt. Kicsit elkezdtem jobban foglalkozni az egészségemmel, végre rászántam magamat a laborra, holnap reggel 8-ra megyek orvoshoz. 1 hónap alatt fogytam 2,5-3 kg-t. 

Ami a blogot illeti, rengeteg mindenről tudnék írni, rengeteg poszt van lefotózva még 1 hónappal ezelőttről. Szerettem volna a szalagavatókról írni (smink, haj, ruha), az ünnepi készülődésről. Még nem hibernálom a blogot, lehet, hogy folytatom, de nem ígérek semmit. Ha folytatom, akkor nem a heti 4-5 bejegyzés lesz, hanem 2-3. 

Nagyjából ennyit szerettem volna megírni Nektek! :)

Puszi :)

5 megjegyzés:

 1. Hű, hát remélem, nem törlöd a blogot, mint mostanában oly sokan. Ha heti egy poszt van, annak is örülök, első az egyetem, természetesen.
  Az életmódváltásról nem akarsz írni? Szerintem hasznos lenne!!

  VálaszTörlés
 2. Ezen én is keresztül mentem az egyetem alatt(többször is), de hidd el, túl fogsz rajta jutni, és ha túl leszel az egészen, már butaságnak fogod tartani, hogy elgondolkoztál azon, hogy abbahagyd. :)
  Remélem, elégedett leszel a dokiddal. :) Adj időt magadnak, aztán várlak vissza! :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon remélem én is, hogy nem törlöd a blogot és maradsz velünk, bár megértem, ha nagyon sok teher szakadt a nyakadba. Én örülnék, ha továbbra is olvashatnálak :)
  Kitartást kívánok neked, és sok testi-lelki erőt mindenhez!

  VálaszTörlés
 4. Remélem minden helyreáll (bár ismerős érzés), próbálj kevesebbet elvárni magadtól :) Csak magadnak kell megfelelned, senki másnak, ezt ne felejtsd el :) Puszi

  VálaszTörlés
 5. Én is nagyon remélem, hogy maradsz velünk, kitartás! :)

  VálaszTörlés