2015. február 6., péntek

NYX Electra rúzs + smink

Sziasztok Cuncik!

Mára egy Októberben fotózott rúzst hoztam Nektek! Mivel majdnem fél éve szorgosan használom ezért teljes körű véleményt tudok Nektek írni róla! :)

Az egész történet ott kezdődött, hogy elvesztettem az Avonos Ravishing Red rúzsomat, és másik vadítóan dögös vörös után kellett néznem! Végül erre esett a választásom, amit egyáltalán nem bántam meg. :)


Nagyon vonzódom a NYX termékekhez, főleg a csomagolásuk az, ami megfog és megtart. Letisztult és végtelenül elegáns. A rúzs, az Electra nevet viseli magán. Már képről is látni, hogy igazán vibráló és szemet vonzó a színe.


Kézfejen egy nagyon picit bordós a beütése, de az ajkakra felvíve nem marad ilyen mély színe, viszont van egy aprócska trükköm, hogy lehet a szájon is előhozni belőle ezt a bordós beütést! A poszt végén elárulom! :)


Nagyon könnyed és viselhető termékről beszélhetünk. Nem kenődik el egykönnyen, viszont nagyon alapos hidratálás szükséges az ajkaknak hozzá, mert a cserepes szájat nagyítja és nem lesz mutatós a végeredmény! Tartóssága teljesen rendben van! :)


A vörös rúzs tükrözi a nőben rejlő izgalmat és bujaságot,
akárcsak a magassarkú vagy a csipke!

Szeretem mattosítani a végeredményt, amit úgy érek el, hogy egy nagyon vékony réteg púdert ütögetek a rúzsba miután felvittem, így elődobja a bordós énjét is! Sajnos erről nincsen képem! :(

Hogy tetszik Nektek ez a rúzs? :) ♥

14 megjegyzés:

 1. Wow! Annyira nagyon jól áll:)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jól áll Neked ez a szín, tényleg nagyon dögös. :)

  VálaszTörlés
 3. Csatlakozom az előttem szólókhoz, nagyon jól áll ez a szín!

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szép a rúzs és nagyon jól áll neked ez a szín :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Dalma! Köszönöm! A Rúzsok Királynőjétől ez még jobban esik! :)

   Törlés
 5. Nagyon illik hozzád ez az árnyalat :)

  VálaszTörlés