2015. április 24., péntek

Hol is kezdjem?

Sziasztok!

Ha úgy nézzük, hogy lassan már fél éve nem történt semmi a bloggal, akkor kicsit összeszorul a szívem, viszont nagyon hiányzik, de inkább csak nyűg lett volna mostanában. 

Viszont nézzük mi történt velem az utolsó helyzetjelentés óta, vagyis az elmúlt körülbelül 3 hónapban! :)

KÜLSŐ


A nagyon hosszú hajamról egy utolsó kép! :) Aztán rászántam magamat egy naaagy hajvágásra (saját magamnak vágtam le...), ami -35 cm hajat jelent! Egyáltalán nem bántam ezt a lépést és így is pokoli gyorsan nő is vissza! 
Sokszor göndörítem mostanában, mert végre nem 2 óra mire elkészül, hanem csak 20 perc és imádom a nagy loknikat! :) Kicsit sötétebbre lett festve, ami mostanra már kikopott és szőkés lett a vége, mintha ombre lenne! Bár ezek a képek lassan 1,5 hónapja készültek, mégse elég frissek hozzá, hogy lehessen látni a soook kicsi szeplőmet, amik előbukkantak a tavaszi nap hatására! :) 


Aztán lett két piercing a kulcscsontom alatt, ezt a fajtát microdermalnak hívják, már elég régóta terveztem, hogy megcsináltatom. Nálam minden piercing jelent valamit, ezeknek is meg van számomra a jelentésük! :) 

Lett még két tetoválásom is, amit láthattok a képeken is, az egyik egy gyémánt a mellkasomon, ami egy igaz barátságot szimbolizál számomra! :)
Illetve egy Hamza a hátamon, amit már évek óta terveztem, amíg meg nem találtam számomra a tökéletes mintát!
Itt még kicsit piros volt minden! :)


BELSŐ

Az egyetemmel haladok lassan, de szépen, panaszra nincsen okom. Nyáron rászánom magamat a nyelvvizsgára, ősszel pedig nekilátok a jogosítványnak is! Az elmúlt pár hónapot, Ausztriában és Szombathelyen töltöttem, Budapesten összesen nagyjából csak 2 hetet tartózkodtam, de Május elején visszaköltözöm, aminek megmondom őszintén, hogy nem örülök, annyira megszoktam itt az életet! :( :)


Időközben (március 20.) megszületett a második húgom is, Lea! Enikővel is egyre testvériesebb a kapcsolatunk, aminek nagyon örülök, mert sajnos nagyon ritkán látom!Enikő, én, és a nagy piros kufiiii! :)


Aztán hamarosan szülinapom is lesz, 22., szépen lassan, megyek bele az időbe, bár még így is azt érzem, hogy előttem az egész élet még, de azért kezdenek foglalkoztatni, az olyan komolyabb témák is, hogy merre helyezkedjek el a diploma után, aztán a párkapcsolati tényezők se elhanyagolandó dolgok, mondjuk jelenleg nincs ilyen az életemben, de fontos tervezni! :)

Soook puszi Nektek! 

3 megjegyzés:

 1. De aranyos baba :) Szép a hajad, én hosszúhajpárti vagyok, de így is jól áll, ez a hullámos fazon nagyon bejön nekem is. A piercing nem tudom, hogy van rögzítve, még sosem láttam ilyet! (Mire jó a blog, ugye :)
  Szombathely gyönyörű ilyenkor!

  VálaszTörlés
 2. Gratulálok a hugicához! És nagyon jó volt újra hallani felőled :) Nagyon jó lett a hajad, bár szerintem hosszún is gyönyörű volt, a piros rúzs meg valami veszettül jól áll :)

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm csajok! :))) Bocsánat, hogy ilyen későn reagálok, de azt se tudom, hogy hol áll a fejem! :(

  VálaszTörlés