2014. május 25., vasárnap

TESZT | Miss Sporty Instant Colour & Shine rúzsceruza: Plum TwistSziasztok!

Ma erről az rúzsceruzáról hoztam nektek tesztet!

Nagyon izgatott lettem amikor megláttam a Miss Sporty állványán a 6 féle színben pompázó ceruzákat! 800-1000 Forint között ingáznak a drogáriában az áruk. Sokat gondolkodtam, hogy melyik szín jöjjön velem haza. Végül emellett a lilás szín mellett döntöttem. Az oka egyszerű, nem volt még ilyesmi színem, illetve nem túl sok esélyt adtam semmiféle lilás terméknek! De EZ! Ez a borvörös, megigézett! 


A csomagolása teljesen egyszerű, mégis imádni való és olyan színben pompázik, mint maga rúzs színe.
Pofon egyszerű vele dolgozni, krémes a textúrája és egyenletesen lehet felvinni.
A legelső dolog ami megfogott benne, az az illata, annyira finom, a PEZ cukorkához tudnám hasonlítani!
Rendkívül tartós, több órán keresztül is bírja, ebben a melegben el sem mozdult és még az evés-ivást is jól bírta! Ezen kívül azt is tapasztaltam még, hogy meglepően jól hidratál. Az egyetlen negatív amit fel tudok hozni mellette, hogy valamiért kitört a belsejéből a rúzs, de valószínűleg nem tett jót neki az egész napos városban cipelés, vagy csak kifogtam egy selejteset. Ezt nagyon egyszerűen megoldottam: kitekertem teljesen és egy kicsit megmelegítettem a letört darabnak a végét, majd visszanyomtam! :) Bevetésen!!! :)

Összességében nagyon megvagyok vele elégedve, ezek utána tuti haza fog jönni velem a Delipcious árnyalat is (jobbról a 2.), ami egy pirosas-korallos színt eredményez! :)

A további színek: 

forrás: http://www.cocogold.nl/

♥ Nektek, hogy tetszik? Megvan már valamelyik árnyalat? ♥
4 megjegyzés:

 1. Szemeztem én is velük az állványon, de nem mertem kipróbálni. Viszont most, hogy nálad láttam milyen remekül teljesít, lehet én is kipróbálom ezt a bogyós gyümi árnyalatot :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem nem fogsz csalódni! Írd majd meg, hogy tetszik! :)

   Törlés
 2. OMG!!! Min. 3 szín, amit szívesen látnék itthon is! :D Mondd, hogy ez állandó termék náluk!!?

  VálaszTörlés