Nagyon szeretjük a fűszeres ételeket, azokból is inkább az újhagymás, medvehagymás, oregánós, bazsalikomos, rozmaringos alapokat. Hússütés előtt is szórok egy keveset a fűszerből és pár kanál olívaolajjal összefonnyasztom.
Most van egy csodálatos "receptem", hogy hogyan legyen saját fűszerolajunk, amit használhatunk akár pirítósra kenve is, ha elég apróra vágjuk a fűszereket benne!
A lépések:
Az ötlet innen van. Nézzetek be! Sok-sok recept és kertápolással kapcsolatos cikk!
♥ Kipróbáljátok? ♥
Most van egy csodálatos "receptem", hogy hogyan legyen saját fűszerolajunk, amit használhatunk akár pirítósra kenve is, ha elég apróra vágjuk a fűszereket benne!
A lépések:
- Vágjuk fel a fűszereket.
- Tegyük egy jégkockatartó aljába és öntsük fel olívaolajjal.
- Rakjuk egy éjszakára a mélyhűtőbe.
Ezzel a módszerrel tudjuk azokat a levélkéket is tartósítani, amik már kezdenek fonnyadni. Rakjuk át őket egy dobozba és tartsuk felhasználásig a mélyhűtőben.
Az ötlet innen van. Nézzetek be! Sok-sok recept és kertápolással kapcsolatos cikk!
♥ Kipróbáljátok? ♥
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése