2013. április 14., vasárnap

Lifehack #12

Most, hogy itt a tavasz, foglalkozzunk egy kicsit a külső megjelenésünkkel is! Hoztam nektek pár szépségápolási praktikát.

  1. Fogfehérítés pár hét alatt.
    Szeretném előre leszögezni, hogy nem vagyok fogorvos, és szeretnék mindenkit megkérni arra, hogy csakis saját felelősségre használja.

    Keverjünk össze 2 kiskanál szódabikarbónát pár csepp citrommal és mossunk ezzel fogat 1 percen keresztül. Ennyi az egész. Hetente egyszer alkalmazzuk ezt a módszert. Nagyjából 2 hét után már látható az eredmény. Mondjuk eleinte az én fogaim a több évnyi dohányzás-kávézás kettősétől voltak sárgásak.  De most, hogy nem dohányzom már, kb. 3 árnyalattal világosabbak a fogaim.

    Úgy gondolom, hogy ha választani kéne, akkor ez még mindig jobb, mint a sok fluoridos fogkrém. "Sima" fogmosáskor mi sensitiv fogkrémet használunk.

  2. Sminklemosó házilag.

    2 ek. ricinusolaj
    2 ek. olivaolaj
    4 ek kamilla tea.

    Rázzuk össze és egy vattakoronggal töröljük le a sminket. Egy ilyen lemosót csak 2-3 napig használjunk, után készítsünk frisset.

  3. Végül pedig egy nagyon hasznos kis praktika. Ha darabokra törik a púderünk, akkor törjük tovább porrá és keverjük össze gyógyszertári alkohollal, majd hagyjuk kiszáradni és olyan lesz, mint új korában! :)



♥ Kipróbáltok valamit? ♥

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése