2014. január 2., csütörtök

Haul (ünnepek, pixibag, stb...)

Sziasztok!

Nagyon sok terméknek lettem a gazdája, ez köszönhető a Pixibag-nek, a blog karácsonynak, a karácsonyi Mülleres ajándékkártyáknak. :) 
( Előre szólok, hogy a Pixibag egy részét elcseréltem. Ha szeretnétek, hogy hozzak egy bejegyzést a Pixibagről, akkor írjatok kommentet. ) 
Illetve szeretnék bocsánatot kérni a képek borzalmas minőségéért, de már pont ment le a nap (ami 10 perc), mire fotózni tudtam. 



Ezt a termoszt (Tchibo) ajándékba kaptam.
Kicsit féltem, hogy ki tudom-e használni, de jelentem, hogy tökéletesen beépült a mindennapjaimba.
Szinte már el se indulok nélküle. Tuti, hogy fel van töltve kávéval vagy meleg teával. :)  



Ez a helyes kis tégely a winter care névre hallgat, még pedig a Fleur de Sante-tól. Tehát ez egy testvaj. És csodálatos. Aki ismer, az tudja, hogy utálom a testápolókat. Viszont ez... ez... ez egy csoda. Annyira finom illata van. És olyan puha lesz a bőröm utána. 


Ez az előbbi testvajnak az ajakvaja. Róla még nem tudok sokat nyilatkozni, mert csak 1x próbáltam még. Együtt kaptam őket.


Naturissimo Professional Rebarbarás, gyümölcssavas peeling. Elég erőteljes illata van, de nem feltétlenül nevezném rossznak. Hatása elég erős, nem csak "polirozgatja" az arcomat, hanem tényleg eltávolítja azt, ami nem odavaló.



Ez kökény-kamilla tonik, az előbbi peeling után használandó. Kifejezetten gyümölcssavas peelingek után. Kellemesen frissíti a bőrömet. :)


Himalaya Herbals testápoló és szappan. Még nem bontottam ki őket, így nem is tudok nyilatkozni. Kíváncsi leszek.


Gliss Kur hajolaj, ezt a terméket a Pixibag rejtette. Eddig jók a tapasztalataim vele kapcsolatban, de majd később lesz róla teszt is. 


Ezt a nyakláncot én csináltam, illetve még 2 másik barátnőmnek is készítettem. Mindhármunknak a kezdőbetűje található meg benne. :)


H&M-ben vettem ezt a szárnyas nyakláncot. Még mindig imááádom. :)


Essence ecsetek. Az így is rengeteg ecsetem, újabb 3 taggal bővült. 


Artdeco szemhéjalapozó. Ezt ajándékba kaptam. :) Tudom-tudom. Csapból is ez folyik. Van olyan beauty blogger, aki még nem hallott róla?


Aden ajaktinták. Az alsó szín a Pixibag-ben lapult. Vélhetően a másik is, mert az elcseréltem pár termékre. Nagyon megszerettem őket. 


Rimmel arcpirosító. Még nem avattam fel.


Terra Naturi szempillaspirál. Mindennapi spirál. Semmi extra.


Ezt a stiftes alapozót a szempillaspirállal együtt kaptam. Kicsit csalódott vagyok, mert a 03-as árnyalat is nagyon világosnak bizonyult. 


Szemceruza hegyező. 


Catrice Highlighter. Már fogyóban volt az előző. Nagyon szép színe van, szemhéjpúder "ágynak" is el tudom képzelni. :)


Na ezt a spirált már nagyon régóta kinéztem magamnak. Most végre meg is vettem. Krémmánián is nagyon jókat olvastam. Mindenképpen fogok tesztet írni róla. Tehát ez a Bourjois ultra care szempillaspirál. Érzékeny szeműeknek és kontaktlencséseknek ajánlják. Nahát, ez pont én vagyok. Eddig nem csalódtam benne. ;)


♥ Miről hozzak tesztet? Mi az ami megtetszett kép alapján? ♥

4 megjegyzés:

  1. A Bourjois szempillaspirálról érdekelni teszt, felkeltette az érdeklődésemet, főleg, hogy én is lencsés vagyok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenképp hozok róla tesztet! :) Köszi, hogy írtál.

      Törlés
  2. A Bourjois engem is nagyon érdekel :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Azóta már írtam róla tesztet! :)

      Itt elolvashatod: http://imadeitiloveit.blogspot.hu/2014/01/teszt-bourjois-ultra-care.html

      Törlés