2014. január 9., csütörtök

Esküvő tervezés #1 Színséma (sok kép)

Sziasztok!

Úgy tűnik kitűztük az esküvő dátumát. Yeeeey! :) De még nem mondok semmi konkrétat, mert előfordulhat, hogy változik. Az biztos, hogy még több, mint 1,5 év van vissza. Szeretnék egy bejegyzés sorozatot csinálni ebből. Nem tudom örülnétek-e neki. Írjátok meg kommentben. ;)

Szóval több alapszín között filozofálok. Úgy gondolom fontos ezzel kezdeni, hogy a többi dolgot (ültető kártyák, székszoknya, csokor, stb...) ehhez tudjuk igazítani. Mivel nyárra tervezzük az esküvőt mindenképpen valami üdét szeretnék, de ez nem feltétel. Sok színt kizártam/unk, például a lilát, zöldet, kéket.  
Most megmutatom mik azok a színek, amiken gondolkodunk:


Bézs (pezsgő)





Nagyon tetszik. Elegáns, és biztos, hogy nem lehet mellélőni vele. Szinte minden kapható/bérelhető hozzá. Illetve nem elhanyagolható szempont, hogy a páromnak is tetszik. :)


Barna - Rózsaszín





Nagyon tetszik. Igazán csajos a rózsaszínnel. A barna pedig fiússá is teszi. Viszont egy kicsit tényleg túl sok. Nem valószínű, hogy ilyen lesz. 


Barna - Bézs





Erről is elmondható, hogy elegáns. Ügyesen kombinálva nem túlzó. Ami még eszembe jutott, hogy nagyon szép barna, füstös szemeket lehetne készíteni. :) Mindenképpen benne van a pakliban, hogy ilyen lesz. 


Korall





Ez a korallos színséma tetszik a legjobban. Annyira üde és friss. Bár nem a legkönnyebben beszerezhető dolgok, de sok aprósággal megoldható. Illetve csodálatos lenne, ha a tanúmnak ilyen színű lenne a ruhája. Már csak a páromat kell meggyőzni. ;)


♥ Nektek melyik téma tetszik a legjobban? Írjátok meg nekem! :) ♥


10 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek :) Nekem a pezsgő és a barna jön be a legjobban :)

    VálaszTörlés
  2. Mindegyik szép, de a bézs a legszebb szerintem. :)

    VálaszTörlés
  3. A korall nagyon szép :-). Nekem még a bézs-barna is tetszik, mert annyira nem szokványos (szerintem),de nagyon elegáns.

    VálaszTörlés
  4. A barna rózsaszín együtt nagyon jó, de esküvőhöz nem választanám. A pezsgő és a korall tetszik a legjobban ezek közül. A pezsgő elegáns, a korall pedig nyárias, vidám és fiatalos :)

    VálaszTörlés
  5. A bézs/pezsgő nagyon szép és klasszikus, de hozzád én a korallos-barackos színt tudnám elképzelni. Az tényleg annyira üde és fiatalos, mégis elegáns és kifinomult. Egyébként a mi esküvőnk lila-fehér volt, ami mint látom nálatok kizárásra került :P Mondjuk én, mint lila mániás nem is választhattam volna más színt :) És nagyon szívesen olvasnék az előkészületekről :)

    VálaszTörlés
  6. Szombaton lesz az esküvőm, lilában, nagy hassal :D Bár nekünk csak pár hónapunk volt, azt hiszem egész jól sikerült összehozni. Az általad mutatott variációk közül nekem a rózsaszín-barna és a korall jön be, nem hétköznapiak, de mégis finom, "alkalmi" színek. A bézzsel egy bajom van csak: nagyon sápadt szín, mindenképp kell mellé kiegészítő árnyalat, bár tény, hogy sokkal egyszerűbb bézs kiegészítőket találni, mint a különlegesebb színekből.

    VálaszTörlés
  7. Nekem a korallosak tetszenek talán a leginkább, de mindegyik lehet gyönyörű, ha megfelelően adagolják :-)

    VálaszTörlés
  8. Megaera és Bellala: a lilát nem szeretem sem magamon, se a környezetemben. Elnézegetem, de nem választanám. Azért is zártuk ki. :)

    VálaszTörlés
  9. Nekünk ezüst lesz az esküvőnk. Talán egy kis korallal kiegészítve. :)

    VálaszTörlés
  10. Milyen jó, hogy megtaláltam ezt a bejegyzésed is!:)
    Nálam is megy az esküvős posztsorozat, nekünk is 1.5 év kb. (már kevesebb), és nagyon hasonló a hangulatvilág is. Nekünk púderrózsaszín- vajszín lesz :) Meg kis barna- zöld itt-ott befigyel, mert virágok is lesznek, barna csipke is.

    VálaszTörlés