2013. szeptember 17., kedd

Kedvenc Kedd #23

Sziasztok!

Úgy érzem nagyon elememben vagyok. Egy csomó jó dolog történik velem. Inspirálódok, új ötletek születnek. Ez az ősz sok jót fog hozni! Érzem! :)

Zene a hétre:A Blogger Shopping Day-en sikerült beszereznem ezt a transzparens púdert, ami teljesen bontatlan volt és potom 400 Ft. Jaaaa és Catrice. :)A KIK-ben vettem ezt a leopárd mintás kártyatartó fémdobozt. Nagyooon imádom. A belseje kiszedhető, így másnak is lehet használni. Kb. 650 Ft volt. Voltam az Aréna plázában és Clarie's-be belépve, egyből szemet szúrt ez a kis lakk. 300 !!!! Forintért jött haza velem. Imáááádom. :)Sok kis cetli szórólap. :) Akivel találkozok és beszélgetek, az kap egyet. :) 


Isteni finom tusfürdő a Müllerből. Ha létezne gumibogyószörp, akkor ilyen illata lenne. Bárkinek mutattam, azt mondta, hogy legszívesebben meginná. 


Más, általam kedvelt bloggerekkel személyesen is találkozni. :)♥ Hogy telt a hetetek? Ti ismeritek a Farmasi márkát? :) ♥

4 megjegyzés:

 1. Ó, ez a tusfürdő vajon nálunk ia kapható? Csekkolnom kell :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Biztosan. Ha nem találod kérdezz rá. Azóta már 2 barátnőm is vett. :)

   Törlés
 2. billy talent :D na meg a claire's lakk, szerintem pont ezt vettem én is meg. arany, de nem az a hidegebb tónusú és fedőlakk is :D

  VálaszTörlés
 3. billy taleeent : ) ez egy nagyon jó szám tőlük! : )
  az a fémdobozka nagyon tetszik! : ) esetleg volt más mintában is? : )

  VálaszTörlés