2013. november 18., hétfő

Elfogyottak #2

Sziasztok!

Ezek a termékek fogytak el október-novemberben:



Garnier ultra doux sampon sörélesztő és gránátalma

Tudom, hogy azt írtam, hogy évente egyszer veszek ilyet, de ezek után tuti nem. A végén már tusfürdőnek használtam el. 2 nap után olyan zsíros volt tőle a hajam, hogy 1 kg krumplit ki lehetett volna sütni benne. Arról nem is beszélve, hogy tiszta korpa voltam tőle. Újra venném? NEM!

Farmasi tusfürdő szőlőmag olajjal és gránátalmával

Nagyon finom édes illata van, de mégsem túl émelyítő. Nem szárított, imádtam, a végén már próbáltam spórolni vele. Újravenném? Akartam, de nem találtam már a Müllerben.


Calvin Klein Eternity parfüm

Na ez az én illatom. A nagy Ő. Imádom. Csak sajnos nagyon drága. :( Még egyszer kaptam a duty free-ből. Újravenném? IGEN! Majd karácsony tájékán. :)

L'oreal Micellás arclemosó
Nagyon megvoltam elégedve vele. Nagyon-nagyon. Mindent leszedett bár mozdulattal. Újravenném? Igenis meg nem is. Sajnos állatokon tesztelnek, ezért nem fogom. (Az avonnal is hasonló érzéseim kezdenek kialakulni. A napokban fogom átnézni az összes eddigi kozmetikumomat és sminkemet.) 


AVON testpermet és lábdezodor

A testpermet illatával nagyon meg voltam elégedve, de végére már egy kicsit sok volt.

A lábdezodor tette a dolgát. Nagyon hatásos volt. Lábfejenként 4-4-et fújtam és kitartott egész nap. Ez inkább a nyáriasabb balerina cipők után volt nagy szó.

Újravenném őket? A lábdezodort a tavaszi hónapoktól talán, a testpermetet nem hiszem. (Főként az előbb említett okok miatt)


Maybelline Colossal volume szempillaspirál

Nagyon szerettem. Soha nem csomósodott. Ennek az utódja lett nálam a smoky spirál. Sajnos a Maybelline is végez állatkísérleteket. :( Ettől függetlenül újravenném? Igen. 


♥Van amit Ti is próbáltatok már? Mi a véleményetek az állatkísérletekről? Esetleg érdekelne titeket egy olyan poszt, hogy a drogériás eladók mennyit tudnak ezekeről a termékekről, állatkísérlet szempontjából? ♥ 

4 megjegyzés:

  1. A lábspray-t én is nagyon szeretem Avonéktól, de amúgy ez az állatkísérletes dolog tényleg gáz. Az ember azt gondolná, hogy manapság már nincs is ilyen :-(

    VálaszTörlés
  2. Nagyon hasznos poszt köszi ;) Nézz be hozzám, kaptál díjat : http://beautyfromviola.blogspot.hu/2013/11/the-versatile-blogger-award-dijat.html

    VálaszTörlés
  3. a szempillaspirál már régóta érdekel engem... amúgy is szeretem a maybelinne spirálokat, de eddig mindig halasztódott ennek a terméknek a megvásárlása, de most emlékeztettél rá. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenképpen alap darab már nálam. :) Neked is bátran ajánlom! :)

      Törlés