2014. július 24., csütörtök

Július felfedezettje: After Bite csípésekre

Sziasztok!


Bár hiába írtam meg a bejegyzést, ami arról szól hogyan rázzuk le szúnyogokat, ha nem tartom be a balatoni nyaralás során! Szóval alig vártam, hogy hazaérjek én és a 30 db szúnyogcsípésem és használhassam a rég elfeledett After Bite kencémet, ami rovarcsípésekre való!





Nem ejtenék túl sok szót róla. Konkrétan 5 másodperc alatt elmúlik a viszketésem. Ki sem bírtam volna az elmúlt 3 napot enélkül! 

A kupakot letekerjük és jön is folyadék belőle. 


Ha nem akarjátok ecettel kenegetni magatokat, akkor tökéletes választás! 


&;#9829 Ti mit használtok csípésekre? :) ♥


Előzetes a következő posztból: Gin Tonic a nyár gyümölcsével!

8 megjegyzés:

  1. Ugyanezt használom én is és esküszöm rá már évek óta ! Eddig ez vált be a leginkább a csípésekre, úgyhogy mindenkinek szoktam ajánlani :)

    VálaszTörlés
  2. Hm, én még nem hallottam erről a termékről, de lehet kipróbálom, mert imádnak megzabálni a mocskos minivámpírok és a Fenistil annyit ér a csípésekre, mint halottnak a beöntés. Hol lehet beszerezni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A legtöbb patikában lehet kapni, vagy netről is lehet rendelni. :) A Fenistil nekem se jön be!

      Törlés
  3. Még soha nem hallottam erről, de talán érdemes lenne kipróbálnom, mert Görögországból én is legalább két tucat viszkető puklival a testemen jöttem haza. De persze itthon is nagyon csípnek a kis drágák :D

    VálaszTörlés
  4. Jó cucc lehet, nem ismertem. Kalciumos rázókeveréket adtak patikában, de én nem szoktam kenni magam, valahogy nem szeretnek a szúnyogok idén, ki érti? Pedig volt, hogy söpörtem le őket magamról. Mondjuk nem kenem magam illatos kencékkel, mióta rájöttem, hogy a méhek viszont szeretnek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerencsére méhekkel nem találkoztam mostanában! :)

      Törlés