2014. július 6., vasárnap

Essence Wave Goddess - Beach Hair Waves Spray

Sziasztok! 

A tegnapi haul posztban mutattam, hogy sikerült megszereznem ezt az essence hajformázó spray-t, ami olyan hullámokat ígér a hajunkba, mintha strandon száradt volna. Nem késlekedtem sokat, amint lehetett ki is próbáltam! :) 


A flakon 150 ml folyadékot tartalmaz és egy kis pöcökkel lehet zárni-nyitni. Spricnis a teteje, könnyen adagolható!

A kis szöveg az oldalán azt írja, hogy nedves, illetve száraz hajon is alkalmazható, után alul felfelé "gyűrjük-formázzuk" a hajunkat. Én vizes hajon alkalmaztam és addig gyűrtem, csavartam amíg meg nem száradt! 



Egy vállalhatóbb kép rólam. Ez lett a végeredmény. Nem is rossz. alapjáraton is egy ici-picit hullámos a hajam, de nem ennyire. Az illata nagyon kellemes, tényleg a strand jut róla eszembe, hasonlít a naptejre.

A fekete leves: nagyon-nagyon ragad, másnap újra kellett mossam a hajamat, annyira összeszáradtak a tincsek. Utána muszáj volt felraknom egy intenzív hajpakolást is! Én naivan azt hittem, hogy majd ugyanannyira puha marad a hajam, kellemes kis hullámokkal. :(

Tipp: 3-4 evőkanál sót oldjunk fel 3 dl meleg vízben, töltsük át egy flakonba és fújjuk be, majd ugyanúgy formázzuk meg a hajunkat. Cseppenthetünk bele egy kis illóolajat is. :) 


Pár szót ejtenék még a kollekció többi darabjáról. A körömlakkok sokkal csillámosabbak, mint az előzetesben mutatták, és a tusok nagyon tartósak! Konkrétan, amit kipróbáltam a kézfejemen még másnap reggelig is alig akart lejönni. Illetve gyönyörű a színűk, kicsit megbántam, hogy nem vettem ott és akkor belőle. Remélem itthon sikerül kifognom majd belőle. :)



♥ Mit gondoltok erről a spray-ről? ♥

8 megjegyzés:

  1. Bevallom, nekem ez a strandon száradt hullámos frizura divat nem igazán jön be, de a maga a hajad csodaszép, bárcsak az enyém lenne ilyen dús :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Erre mindig azt mondom, hogy ricinus! :)

      Törlés
  2. A szempilláid! *.* Na jó, a tusok kellenek!!! :D Pedig stop hónapot akartam tartani, hozzánk mikor jön be ez a kiadás? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az essence színes spirálja van rajtam (#4), a türkizes változat, imádom! :)
      A honlapjuk szerint július vége, augusztus eleje. :(

      Törlés
  3. Szerintem nagyon jó lett a hajad :). Bár ezeknek a sós sprayknek tényleg megvan az a veszélyük, hogy ragadnak, de szerencsére nem mindegyik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Hát igen, konkrétan mintha hajlakkos víz lett volna! :(
      Lehet kipróbálom majd a TONI&GUY termékét is.

      Törlés
  4. Vigyázz vele, hogy a hajad véletlenül se kerüljön a szemedbe, mert eszméletlenül csíp. Én sokáig használtam a spray-t, és általában könnyezett a szemem. Azt gondoltam, hogy a szempillaspirálommal van a gáz, de aztán rájöttem, hogy a hajammal volt a baj. De elég jó kis termék. Ha hullámosabb hajat szeretnél, akkor a száraz hajadat permetezd be vele, és tekerd kontyba a hajadat, amíg meg nem szárad. Egyfajta szárazsamponként is lehet használni. Ha lelapul a hajad, és befújod vele, akkor visszanyeri a tartását. Nagyon szép hajad van! :) xx Nika

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Köszi, hogy szóltál! Szárazsampont ritkán használok és még régebben meg is osztottam a blogon! :) Nem hiszem, hogy sokszor fogom használni. Van egy jól bevált trükköm a csodaszép hullámokra! Hamarosan meg osztom veletek is! :)

      Törlés