2014. július 11., péntek

Elfogytak: Június

Sziasztok!


A cím egy kicsit csalóka, mert volt, ami már július első hetére fogyott el. Sajnos fotózni mostanában nehezen tudtam, a rossz idő miatt, de reggel kisütött a nap nagyjából 5 percre, én pedig ezt kihasználtam.


Ha érdekel a teljes bejegyzés, katt a továbbra!




Yves Rocher szedres testápoló. Imádtam! Mint azt tudjátok nem igazán használok testápolókat, de ez az egy volt amit megtűrtem magamon, a szárazság okozta kellemetlen érzést nagyon gyorsan csökkentette. Majdnem 2 év alatt használtam el, a végére már féltem, hogy megromlik. Egyedül a mérete miatt nem vásárolom újra, nekem ez rengeteg mennyiség. Remélem van utazó kiszerelés is.

Avon gránátalmás és mangós tusfürdő. Nagyon kellemes illata van. Nem szárított, de nem is táplálta annyira a bőrömet. Csak azért nem veszem újra, mert még mindig van egy csomó tusfürdőm!

Aveo körömlakkszárító spray. Itt írtam róla tesztet. Még mindig a legjobb! Már megvettem az utánpótlást is.


Yves Rocher gránátalmás tusfürdő. Még unokatesómtól kaptam szülinapomra. Már előtte is elfogyasztottam belőle egy flakont. Táplál és nem szárít. Itt is az a helyzet, hogy még pár tusim!

Joanna Peeling körte. Én egészen a végéig abban a hittben éltem, hogy ez kiwis! Sajnos pár hónapra háttérbe szorult, de milyen jó, hogy újra felfedeztem! Újravenném? Igen! :)

Nivea Supreme Touch tusfürdő. Ebből volt egy kis flakonnal és egy tasakkal is, ahogyan az a kezdő képen látható! Tehát legalább 3-4 napig tudtam használni. Nagyon kellemes, krémes állaga van. Miután elfogyott még mondtam is, hogy meg kéne nézni a boltokban, lehet be is tárazok majd egyre! Ez a termék hidratált a legjobban a 3 tusfürdő közül.

Ami elfogyott még, de nincs a képeken, mert már annyiszor szóba kerül: Nivea powder touch 48 h dezodor, Aveo körömlakklemosó, Ricinus olaj.


Nálatok mik fogytak el mostanában? :)

2 megjegyzés:

  1. Azt az Avonos gránátalmás mangós testápolót én is imádom, és nálam egy pár napja fogyott el :D

    VálaszTörlés
  2. A testápolót nagyon szívesen odaadom neked, ha gondolod!

    VálaszTörlés