2013. október 26., szombat

Catrice: Pure Shine Colour Lip Balm TESZT

Sziasztok!

Mai napon egy Catrice ajakrúzst  hoztam nektek, amit a Glamour napokon vettem. Krémmánián 4,75-ös értékeléssel fut.


Az én árnyalatom: Cherry-ty


Kezdeném azzal, hogy hirtelen felindulástól vezérelve vettem meg. Ki se próbáltam a Müllerben és idő hiányában szaladtam vele pénztárhoz. Amikor hazaértem csak akkor jöttem rá, hogy milyen kis csodát sikerült haza hoznom. :)

Szóval a csomagolása: tetszik, hogy olyan a színe, mint ami benne van így könnyen meg is található. Kitűnik a sok rúzs közül. A kupak jól záródik. Az alján lévő tekerővel van egy kis gondom, nagyon könnyen elfordul és félek hogy egyszer belerohan a kupakba. A másik gondom, hogy még csak 2 hete van meg, de máris lekopott a felirat róla. :(

A belcsínről pedig: az összetevőket szintén megtaláljátok Krémmánián. Nagyon tetszik, hogy szinte csak zöld és szürke összetevői vannak. Az illata csodás, mintha vanília bombában úsznék. Kicsit féltem, hogy mennyire lesz kezelhető a méretét illetően, de kellemes csalódás volt. Szuper egyenletesen lehet felvinni. Könnyen terül és nagyon szép vizes finish-e lesz. A színe pazar, csodásan pigmentált. Az evés-ivást nagyon jól bírja. Bár 3-4 óránként nem árt újra átkenni. :) Ha kicsit repedezett az ajak, akkor az kilátszik alóla, de 1 óra alatt azt is szépen helyre rakja, tehát a hidratáltságra sincsen panasz.

Ára 1500-1600 Ft körül mozog.

És néhány kép: vaku nélkül és vakuval:




Ezek után biztos vagyok benne, hogy a Catrice a legjobb választás, ha az ár-érték arányt nézzük.



♥ Próbáltátok már? Én tuti beszerzek a Joy-napokon még 2 árnyalatot. ♥

4 megjegyzés:

  1. óó, széép! :) bár a vizes finish nekem nem igazán jön be, emiatt sajnálom, de szerintem nem fogok érte nyúlni a rossmannban.. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mostanában nagyon bejönnek a matt finishek. De ez megfogott. Főleg a tartóssága. :)

      Törlés
  2. Nagyon tetszik, de nem vagyok benne biztos, hogy megvenném, mert egy kicsit drágállom. Ettől függetlenül tényleg szép :)

    VálaszTörlés