2013. május 2., csütörtök

Kallos szemfesték lemosó teszt

Kértétek, hogy mutassak egy "tesztet" a Kallos szemfesték lemosójáról. 



Nos, hát kezdeném azzal, hogy elmondom, egy rossz szokásomat. Kb. egy héttel ezelőttig mindig gyógyszertári vazelinnel töröltem le a szemhéjfestéket. Viszont tudni kell, hogy a vazelin a kőolaj származék és elzárja a pórusokat. Éppen emiatt próbáltam valami megoldást keresni, hogy kiváltsam ezt a szokást.

Megtaláltam ezt a lemosót. Gondoltam egy próbát megér.

Kezdem azzal, hogy a mai sminkem, hogy nézett ki. Azt azért hozzá kell tegyem, hogy ez kb. 11 órás smink viselés után volt. Azért néz ki úgy, ahogy. Ha pedig nagyon nézitek lehet látni a kontaktlencse körvonalát. :D



Szóval egy puha rongyra, vagy vattakorongra öntök a tégelyből. A lötty, mert másnak nem igazán lehet hívni, eléggé fura szagú, leginkább az állott ruha szagára emlékeztet. Többször is át kell mennem vele a szememen, ha szeretném, hogy minden smink eltűnjön. Ilyenkor mindig használhatok egy újabb korongot. Éppen ezért, már alig a fél üveg van meg. És, ami a legbosszantóbb, hogy nagyon olajos marad utána a bőröm, de ez látható a következő képen is. Szerencsére, elég gyorsan (10 perc alatt) felszívódik. Arról nem is beszélve, hogy nagyon csíp. Szóval az egész napos fáradtságtól, kontaktlencsétől, sminktől elég pirosak amúgy is a szemeim, de ez sokszor rátesz egy lapáttal. Sőt, úgy figyelmet meg, hogy ahol érintkezett az arcbőrömmel, ott elkezdtem pattanásosodni.  



Sajnálom, hogy csalódnom kellett benne. Még pár alkalomra elég lesz. Elhasználom és nem hiszem, hogy többé újravenném. Mostanában úgyis szemeztem egy-két sminklemosó törlőkendővel. :)


♥ Ti milyen sminklemosót használtok? ♥ 

6 megjegyzés:

  1. Hát ezt szomorúan olvastam.Nekem csak hajápolási termékeim vannak ettől a márkától, azok viszont nagyon jól teljesítenek!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia. A a hajápolási termékeikkel nekem is jó a tapasztalatom. Most viszont a körömlakkjaikkal szemezek. Egész jó véleményt olvasok mostanában róluk és nagyon mutatós színeket láttam, illetve 345 Ft szerintem egyáltalán nem vészes értük. :)

      Törlés
  2. én Gerovital Plant-osat használok :) imádom :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi a tippet! Szerintem most valamilyen DIY lemosót próbálok majd ki. Van is pár ötletem! :)

      Törlés
  3. Én a Garnier kis zöld flakonos sminklemosóját használom a szememre, nagyon nagyon jó, arcra pedig a Garnier rózsaszín rózsás arctejet, azt is nagyon szeretem, Sokat kipróbáltam már, de nekem ezek a legjobbak, az áruk sem vészes 900-1000Ft körül vannak és néha még akciósak is

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi a tippet, arctisztításra szoktam használni a Garnier PureActive arctisztítóját, nagyon aranyos kis szilikon keféje van. :) És nagyon sokáig elég, már vagy egy éve használom és még mindig megvan az egyharmada. (Hetente 2x használom.)

      Törlés