2014. augusztus 12., kedd

Extrém party smink a nyárra

 Sziasztok!

Eléggé megkéstem, nem csak a költözés, de lelki okai is voltak annak, hogy nem írtam. Úgy éreztem, hogy kicsit el kell bújnom a világ elől! De már minden rendben! :) Szóval hoztam is egy nyárias bulizósabb sminket! :) 

Ezt nem tudtam kihagyni! :D  











Felhasznált sminkek:

Arc:
  • NYC Smooth Skin púder 
  • Rimmel arcpirosító (Live Pink)
Szem:
  • ArtDeco szemhéjalapozó
  • Catrice glamazona szemhéjpúder (C02 - Lime)
  • H&M Dark temptation (fekete)
  • Catrice Eyebrow set
Száj:                                 
  • Catrice ajakrúzs (240)

Érdekes, mert egyre jobban vonzódom a sárgához, sminkben és körmök terén is, bár még mindig meg vagyok győződve arról, hogy ruhaként viselve sajnos sápaszt! :(

Remélem tetszik nektek a smink, ritkán szerepel ennyire extrém a blogon! :)

♥ Hogy tetszik? Legyen még hasonló? ♥ 

18 megjegyzés:

  1. Wooow, imádom ^^ A rúzs az abszolút nyerő nálam, de ez a sárga-szürke páros is remek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Ez a rúzs még a legutóbbi találkáról került hozzám! :)

      Törlés
  2. Kedves Viki! ^^

    Nem,is tudom hol kezdjem... Előre is Bocsi, hogy ha kicsit hosszúra sikerül a komment :D
    Ma találtam rá a blogodra és egész nap ezt bújva, kiolvastam az egészet. (szóval a mai rengeteg oldalmegjelenítés nagy része tőlem van. Bocsi :D)
    Gratulálni szeretnék neked, hogy ilyen színvonalasan, kitartóan, rendszeresen vezeted a blogot. Gratulálok az eljegyzésedhez így Utólag is. Gratulálok a fogyásodhoz. Eszméletlenül büszke lehetsz magadra, hogy ilyen kitartó vagy és, hogy tartod magad ehhez a diétás(?) étrendhez.
    Tényleg minden elismerésem azért, hogy ilyen ügyes vagy. Nem csak a blogolás hanem az élet más területein is.
    Imádtam minden egyes bejegyzésed. Legjobban talán a TAG-es és a TEST-es bejegyzéseid tetszettek, de a többi is nagyszerű volt. Örömmel töltött el minden egyes perc amit itt töltöttem a blogodon.
    Még egyszer szeretnék gratulálni neked és bocsánatot kérni a hosszú kommentért. :D

    Puszi <3

    U.I.: +1 feliratkozó a blogra és követés a többi oldalon :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez annyira jól esett! Köszönöm szépen! :) Az ilyenekért (is) éri meg írni a blogot! A diétához kapcsolódóan: a fehér lisztet lecseréltem itthon, ahogyan a cukrot is! :) Sajnos, eléggé ellustultam, de nemrég nagyjából újrakezdtem. :) Eddig két videót is készítettem, hamarosan jönnek az újak is! :)

      Törlés
  3. *-* csodálatos *-* annyira szép vagy, a hajad imádom: )

    VálaszTörlés
  4. Válaszok
    1. Előfordul. :) Attól szép a világ, hogy nem vagyunk egyformák, és más vélemények is vannak. Leírod mi nem tetszik benne? :)

      Törlés
  5. Tenyleg nem bantani akartalak. Te tudsz ennel sokkal jobbat! Az orca, a szaj es a szem tul sok, nem extremnek gondolnam, hanem viccesnek. Nem is ertem azt, akinek tetszik . Nem is elonyos neked ez a sok kusza szin! Most lehet utalni, de oszinte volt! Sok hasznos dolog van itt, ami nekem is segitett. Tetszik a blogod , ezert is vagyok itt. :-) .

    VálaszTörlés
  6. Tudom,hogy a sminked van a középpontban,nekem mégis a hajad tetszik a legjobban a képen,a színe nagyon jól áll,és tök jó dús az egész :) Szerinted egy hasonló hajszínt ki lehetne hozni a fekete hajamból ? A White Hair fodrászaton agyalok,hogy hozzájuk jelentkezzek e be,sok jót olvastam már róluk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Az enyém is fekete volt, aztán befestettem szőkére, és fél év után közép szőkére (amitől barna lett). Ricinus olajtól lett ilyen dús! Szerintem egy sima fodrász is elérhet ilyen színt, nem feltétlenül kell a White Hairbe menni! :) Palette Natural Colors 400-at használom! :)

      Törlés
  7. Igen,tudom,hogy nem feltétlen kéne hozzájuk mennem,viszont már égették le a hajam,és tették már tönkre úgy,hogy utána rengeteget kellett vágni a hajamból.. :/ Ezért gondoltam a WH-ra,hátha ők nem rontanák el.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehetséges, nem tudom, hogy merre laksz, de a Kolossy téren, a Biohair-nél tudok egy nagyon jó fodrászt! :)

      Törlés
  8. Pesti vagyok,de a Biohair-rel már járt ismerősöm rosszul,ezért nem merek odamenni :/ A White Hairről meg csupa jót olvasni,facén a képek is jók. Kit tudnál ajánlani ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tominak hívják, a fél család hozzá jár. :)

      Törlés
    2. Okés,köszi a tippet. Én meg Bettiről hallottam sok jót a WH-ban,de akkor majd még utána nézek :))

      Törlés